Bemutatkozás

Dogmopolite:

Ne érje be kedvence kevesebbel, mint a legjobbal!

A Dogmopolite az első olyan vállalkozás Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden élethelyzetben és területen szakszerű és rugalmas megoldást nyújt többek között kutyapanzió, kutyakozmetika, kutyakiképzés, aktív napközi és kutyafelügyelet szolgáltatásaival.

Szolgáltatásainkat többéves tapasztalattal, megfelelő fizikai kondícióval rendelkező, az adott területre és sokszor éppen az ügyfél kedvencének fajára specializált kolléga nyújtja – nemcsak a kiemelkedően magas színvonal biztosítása érdekében, hanem sokkal inkább a kutya egészsége, kényelme, és az őt körülvevő emberek, állatok és tárgyak épsége miatt is fontos mindhárom kvalitás.

Így töltjük az időt a Dogmopolite kutyanapközijeiben

Kiemelt célunk, hogy Önnel közreműködve a lehető legmegfelelőbb ellátást biztosíthassuk kedvence számára. Sikerünket a közvetlen visszajelzések mutatják két- és négylábú ügyfeleinktől; büszkék vagyunk rá, hogy eddigi megrendelőinkből mindig mosolyt, maximális elégedettséget vagy csóváló farkat tudtunk kicsalni.
Szenvedélyünk a kutya; imádjuk őket és pontosan úgy bánunk megrendelőink kutyáival, mint sajátjainkkal, hiszen jómagunk is kutyatartók vagyunk és tökéletesen megértjük annak fontosságát, hogy háziállatát egy felelősségteljes, megbízható és szerető gondozóra bízza.