Vállalati hírek

Emmi-pet 2.0 ultrahangos rendszer

Az emmi-pet, a legújabb német ultrahangos fejlesztés a kedvencek fogápolása terén.

Az ultrahangciklus javításával az emmi-pet 2.0 még professzionálisabb fogápolást tesz lehetővé az első generációs elődjéhez képest. A második generációs emmi-pet 2.0 ultrahangos fogkefe sokkal hatékonyabban képes kezelni a fogakat, gyulladásokat kedvenceinknél és sokkal hatékonyabban távolítja el a fogköveket. Rendszeres használatával megelőzhető a fogkőképződés és elkerülhető a különböző szájüregi problémák, gyulladások kialakulása.

Rezgés és hang nélküli fogtisztítás 100% valódi ultrahanggal. Az állatoknál az egészséges fogazatnak éppolyan pozitív hatásai vannak, mint az embereknél. Fogínygyulladás, fogkő képződése, parodontitis vagy mechanikus fogkőeltávolítás altatásban nagyon komoly megterhelést jelent az állat és gazdája számára is. Az ilyen állapot kezelésére vagy akár komplett megelőzésére fejlesztették ki a készülékünket.

Tovább »

...

A Dogmopolite többi oldalának dizájnját használva múlt héten elkészült a kutyakozmetikai aloldalunk új honlapja is. Legfontosabb tulajdonsága, hogy teljes mértékben mobilbarát, és ami a legnagyobb újítás, hogy a kezelésekre való bejelentkezés, árajánlat kérés már teljesen automatizált, azaz az ilyen igények közvetlenül kollégáink postafiókjaiba érkeznek, így még gyorsabban és hatékonyabban tudják kiszolgálni a kedves érdeklődőket. Látogasson el rá és győződjön meg róla Ön is! 

Tovább »

...

Imádjuk a színességet, sokoldalúságot, vidámságot, és ezt szeretnénk még jobban mutatni is panzióinkban - így fantasztikus műszaki és karbantartó kollégánkat megkértük, hogy találjon ki egy megoldást egyszínű falaink feldíszítésére: egy olyan megoldást találjon, ami időtálló, esztétikus és vidám. Kutyás sablonokat gyártott számunkra, amit mi a legkülönbözőbb színű festékspray-kkel fogunk megfújni, ezáltal még több színfoltot nyújtva a vendégek és gazdik számára.

Tovább »

...

Tombol a nyár és ezt nyindannyian érezzük saját bőrünkön is - nemcsak mi, emberek szervezetét, de a kutyákét is jócskán igénybe veszi a nyári kánikula. 
Szem előtt tartva a kedves vendégek mozgás- és játékigényét, valamint a gazdik elvárását, hogy ez valóban, a nap nagyrészében meg is valósuljon, további kültéri területek árnyékolásáról gondoskodunk legnagyobb, szigetszentmiklósi panziónkban. A már meglévő árnyékolási megoldások mellé további két egységet telepítünk, hogy még a legnagyobb nyári forróságban is biztonságban játszani és tombolni tudjanak vendégeink. Mindezek mellett természetesen a régi bevált pluszok: slagozás, kismedencék és párakapuk gondoskodnak a folyamatos felfrissülésről.

Tovább »

...

Óriási öröm számunkra, hogy egy immár két éve esedékes munkát végre el tudunk végezni, nevezetesen kapacitásunk bővítését szigetszentmiklósi panziónkban/napközinkben. Ezzel a fejlesztéssel az utolsó nagy termet is végre be tudjuk lakni, ami már két éve várat magára - a Covid sajnos ezt a fejlesztést megakadályozta. Így nagy örömmel jelenthetjük, hogy július 4-étől plusz 18 kutyust tudunk fogadni az előző évekhez képest - siessen, foglaljon most, mert ezek fele már előre elkelt. Kiadós, egésznapos játék, mozgás és öröm, slagozás és életre szóló barátságok várják kis kedvencét nálunk!

Tovább »

...

Ismerd meg Magyarország legnagyobb kutyakozmetika és kutyapanzió vállalatát: Ők a Dogmopolite

A Dogmopolite Magyarország legnagyobb kutyapanzió és kutyakozmetikát működtető vállalata három korszerű kutyapanzió és -napközi, illetve négy kutyakozmetika szalonnal.

Panzióink kiváló környezetet nyújtanak a vendégek számára: hűtött/fűtött, beltéri alvó- és játszóterek, illetve kültéri tombolóterek és kert várja a kikapcsolódásra vágyó kiskedvenceket az év 365 napján. Az utazások során a panzió kiváló választás, ha a gazdik kutyájukat nem tudják magukkal vinni, a napközi pedig a napi elfoglaltságból fakadóan a kutyájukra felügyelni nem tudó gazdiknak nyújt megoldást. Mindkét esetben rengeteg mozgás, játék és szocializáció jellemzi a nálunk töltött időt.

Tovább »

...

Nemcsak esztétikailag, de a játék, mozgás szempontjából is fontos, hogy tartós, könnyen takarítható, ugyanakkor esztétikus megoldást biztosítsunk a kültéri időtöltéshez - a magas minőségú műfű erre a célra kiemelkedően jó megoldás, és számtalan IACP tagvállalatnál, így a Dogmpolite-nál is nagyon szeretjük. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy további területet műfüvesítünk budai panziónkban, hogy a kedves vendégek még nagyobb területen tudjanak önfeledten tombolni és kikapcsolódni. Emellett a műfű azért is nagyon jó megoldás, mert a valódi füvet nagyon hamar kitapossák a kutyusok, marad a puszta föld, ami már egy kis zápor után is óriási sártengert eredményez. A múfú ettől megvéd és a kutyusokat az átlagosnál tisztábban tudjuk visszaadni a panzióztatás, napközi végén. 

Tovább »

...

Új honlapunk talán legizgalmasabb funkciója, mondhatnánk "gerince", az új ajánlatkérő és bejelentkező űrlap. Könnyen kezelhető, a kutyusok adatai egyszerűen megadhatók, csúszkával állítható a kutyák száma és automatikusan bővül a megadható adatok állománya. Fantasztikus újítás, és ami a legjobb: rendszerünk egy igen bonyolult algoritmus szerint már meg is adja az árat a kért szolgáltatásra (panzió, napközi) - amit idáig manuálisan számolva küldtünk el személyes e-mailben, az most már azonnal elérhetővé vált. Próbálja ki, foglaljon (ja és persze ünnepeljen velünk)!

Tovább »

...

Mekkora öröm ez számunkra! A mai digitális korban már elképzelhetetlen professzionális szolgáltatás a megfelelő online jelenlét nélkül. Igazán büszkén jelentjük, hogy új, mobilbarát honlapunkkal nagyot alkottunk! A gyönyörű alkotás a Ketsh Kft. (különösképpen Szabó Peti) és Simon Anita közös munkája, akikre rendkívül büszkék vagyunk, hiszen tökéletesen átültették elképzelésünket: gyorsan hozzáférhető információk, gyönyörű megjelenés és könnyű kezelés! Nézze meg Ön is!

Tovább »

...

Vivien csecsemőkorától kezdve két bernáthegyi mellett cseperedett. Későbbi gyermekéveinek jelentős részében egy kis fekete keverék kísérte el. Ezt követően egy német vizsla (Diogenész) büszke gazdija lett, jelenleg egy kölyök német dog (Opusz) a négylábú társa. Viven 2020 óta kutyakozmetikus és a Dogmopolite budai kutyakozmetikájának megbecsült csapattagja.

...

2016-os nyitása óta töretlen az érdeklődés szentendrei panziónk iránt - a tökéletesen képzett és odaadó kollégák mellett a létesítmény, a kialakítás és a felszerelések minősége, valamint a zöldterület mérete is fantasztikus lehetőséget nyújt a játékra, örömre és felszabadult tombolásra a kedves vendégek részére. Tekintettel arra, hogy a hosszú hétvégéken, ünnepnapokon, de különösképpen a nyári szezonban tapasztalt forgalom minden alkalommal kihívást okozott, további 12 férőhellyel bővítettük kínálatunkat, így még több vendég számára lehetővé téve a felhőtlen kikapcsolódást, míg a gazdi távol van.

Tovább »

...

Áginak kisgyerekkora óta élete részei az állatok. A nyarakat általában nagyszülei tanyasi udvarán töltötte, ahol a kutyák is nagy szerepet kaptak, igy egész fiatalon már megtapasztalta, hogy milyen remek társ egy kutya. Kedvence a tacskó, jelenleg is színesíti egy az életét. A mai rohanó világban szükség van a minőségi ellátásra, Ági pedig nagyon szívesen gondoskodik a kedvencekről – így döntött panziónk mellett, ahol mára fontos gondozói szerepet tölt be.

...

Már 2010-es nyitásunk első napján világos volt számunkra, hogy a legnagyobb hangsúlyt panzióinkban a játékra, mozgásra, szocializációra helyezzük. Egy olyan koncepció kidolgozása volt a cél, ahol a vendégek tényleg jól érzik magukat, otthonosan mozognak és - visszatérő vendéggént - harmoniában élnek kollégáinkkal, legyen az egynapos vagy többhónapos panzióztatás. Időszakos jelleggel azért hívjuk fel erre a figyelmet, mert - mint kiderült - számos olvasónk nem is tud panzióink létezéséről. Örömmel várjuk Önöket akár egy próbanapra is, hogy meggyőződhessenek róla, hogy kollégáink mindent megtesznek, hogy a kis kedvencek tényleg otthon érezzék magukat nálunk.
Igyekezzenek, a húsvéti ünnepekre már csak pár szabad helyünk van!

Tovább »

...

Amióta Klaudia az eszét tudja, mindig voltak náluk kutyák, kicsik és nagyok egyaránt. Minden állatot imád, legyen az szőrös, tollas vagy pikkelyes. Állatorvosi asszisztensként végzett, így mondhatni, hogy szívügye minden állat sorsa. Kedvenc fajtája a Corgi. Szeret minden gazdi kérésének maximálisan eleget tenni és gondos odafigyeléssel vigyázni kedvencükre, hiszen Klaudia is pont ezt szeretné biztosítani a saját állatai számára.

...

Viki 4 éves volt, amikor szülei meghozták az első kutyát életébe: Momót a Yorkiet. Később az utcáról is mentett egy vizslát, aki a mai napig családtag – így Viki szíve a kisebb és nagyobb kutyákhoz egyaránt húz.

Gyerekkora óta tudta már, hogy állatokkal szeretne foglalkozni, és amióta a Dogmopolite Kutyapanzióban dolgozik, végre azt gyakorolhatja, amit igazán imád.

Jelenleg Axel, az örökbefogadott tacskó keveréke boldogítja mindennapjait.

...

nyilt-nap

Dogmopolite Nyílt Nap, Piknik és Workshop - 2022. március 5, 11-13 óra

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Dogmopolite Kutyapanzió és Kutyanapközi szentendrei központjában megrendezendő, első nyílt napunkra.

A nyílt nap célja, hogy bemutassa munkánkat, a létesítményt, legtöbb kollégánkkal találkozni tudjanak a kedves érdeklődők, valamint egy adott témakörről behatóan tudjunk beszélgetni.

A téma: „Egy kutya, két kutya, sok kutya...” – Beszoktatási rítusok: nem csak a gondozókkal, de a többi kutyával való összeszoktatás, ennek kihívásai. Mi alapján döntsünk arról, hogy melyik vendég kivel találkozzon, játsszon? Mi történik a kutyákkal az új közegben? A rövid bemutatást követően eszmecsere, kérdezz-felelek, na és persze harapnivaló és üdítő.

Érkezni természetesen lehet – sőt, ajánlott – kutyával.

A megértést előre is köszönjük: tüzelő, kötekedésre hajlamos, illetve fajtársakkal / emberrel bármilyen mértékben agresszivitást mutató kutyával kérjük, ne érkezzenek, hiszen a rendezvény ideje alatt – a panziós és napközis vendégek miatt – nincs mód az elkülönítésre.

Felhívjuk a szíves figyelmet, hogy alkalmanként 20 vendéget tudunk fogadni a rendezvényen, így az ezt meghaladó érdeklődés esetén a soron következő alkalommal állunk a kedves vendégek rendelkezésére. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvényt a következő szombati napra módosítjuk.

Tovább »

...

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét arra, hogy szentendrei és budai panzióink az ünnepekre már teltházas foglaltsággal rendelkeznek, ugyanakkor szigetszentmiklósi panziónk még a napokban kínálja az utolsó helyeket, kifejezetten kistestű kutyusok számára (nagytestű kutyusok számára már itt sem tudunk helyet biztosítani). Tudja Ön is biztonságban, kényelemben kis kedvencét az ünnepekre. A feltételek nem változtak: kényelmes ágyak, rengeteg játék, mozgás és vidámság, 0-24 órás jelenlét, prémium és szuper-prémium ellátás. Foglalja le még az utolsó helyeket!

Tovább »

...

kutyapanzio-fb

 

Fontosnak tartottuk, hogy létrehozzunk egy Facebook csoportot, ahol ügyfeleink kedvenceik mindennapjait nyomon követhetik, amíg azon nálunk töltik nyaralásukat, vagy éppen telelésüket. Azért volt szükség egy csoport létrehozására, mert Facebook oldalunk nem minden esetben "hozza fel" a látogatónak a feltöltött tartalmat; az esetek mintegy 10%-ában kapunk értesítést arról, hogy képek lettek feltöltve. Ha belép csoportunkba, akkor minden egyes képfeltöltésről (hetente két alkalommal) értesítést kap és garantáltan nem marad le azokról. Várjuk csoportunkban! 

Tovább »

...

Gyermekkora óta „állatbolond”: 15 éve kutyát és cicát egyaránt tart, akiket rendszeresen kozmetikáz. Állatorvosi könyveket, szakkönyveket olvas, fontos számára a szakmai fejlődés. Rendezvények, kiállítások látogatója. 2010-ben végzett kutyakozmetikus, aki a Dogmopolite csapatában a legjobbak közé fejlődött. Kedvenc fajtái a schnauzer és a vizsla. Nyírni és trimmelni egyaránt nagyon szeret és kíválóan tud is.

...

Mi az a CBD?
A CBD avagy kannabidiol a kannabisz növény egyik legfontosabb fitokannabinoid összetevője. A CBD kedvezően hat az emberi szervezetre és képes nagymértékben javítani a használó életminőségét. A CBD nem okoz pszichoaktív hatást, sem pedig függőséget.
Klinikai kutatások bizonyítják, hogy a CBD antioxidáns, gyulladásgátló, rohamellenes, antidepresszáns és tumorellenes hatással bír.
 
Hogyan hat a CBD?
Az emberi test előállít saját kannabinoid molekulákat, endokannabinoidokat. Ezek a vegyületek egy receptor rendszerre, az endokannabinoid rendszerre fejtenek ki hatást. A receptorok kémiai jelek hatására olyan folyamatokat indítanak, melyek a szervezetben bizonyos hatásokat fejtenek ki. Az endokannabinoid rendszer jelen van az egész testben.
A CBD képes kölcsönhatásba lépni az endokannabinoid rendszerrel és ezáltal a szervi működéseket szabályozza. A CBD egyik különleges képessége, hogy kölcsönhatásba lép más kannabisz-vegyületekkel, például a terpénekkel. Ezáltal a vegyületek együtt dolgoznak és hatékonyabban fejtik ki hatásukat.
 
Mit jelent a Full Spectrum azaz Teljes Spektrumú olaj?
A teljes spektrumú CBD kivonatokban a kender összes hasznos molekulája megtalálható. Ezáltal a CBD, a további fitokannabinoidok és a terpének együttes hatásával a erősebb hatást fejt ki.
A teljes spektrumú kivonatokban a legmeghatározóbb összetevő a CBD (kannabidiol), de ezen kívül még számos fitokannabinoid molekula is jelen van. Kiemelkedő továbbá a terpének és flavonoidok aránya is. Leggyakrabban előforduló ismert fitokannabinoidok: CBD (kannabidiol), CBG (Cannabigerol), CBN (Cannabinol), CBC (cannabichromene) és THC (Tetrahidrokannabinol).
 
CBD mellékhatásai és gyógyszerkölcsönhatások
A CBD és más gyógyszerek bevitele ne azonos időben történjen meg! Legalább 2-3 óra teljen el a CBD és más hatóanyagok bevitele között. Amennyiben terhes, szoptat vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék használata előtt mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával.
A CBD mellékhatásai között előfordulhat szájszárazság, esetenként fokozott éberség. A CBD-t ne alkalmazza, ha vérhígítót, vagy nyugtatót szed! A CBD a vérnyomást csökkentheti!
Ha használat közben allergiás reakciókat vagy olyan tüneteket tapasztal, amely Önnek diszkomfort érzetet okoz, haladéktalanul függessze fel a termék használatát és forduljon orvosához!

 

Tovább »

...

Anna több, mint 10 éve készít fel Pulit, illetve Kerry Blue Terriert kiállításokra, és lassan egy évtizede dolgozik hivatalosan is kutyakozmetikuskent. Saját kutyáival megfordult már agility, dog dancing, frisveeversenyeken, illetve kutyakiállításokon. Dolgozott, tanult itthon, az Egyesült Államokban és Spanyolországban. Tudását folyamatosan bővíti szemináriumok, versenyeken.

...

kutyapanzio

Nagy megtiszteltetés, hogy a Fressnapf cégünket választotta ki arra, hogy bemutathassuk a kutyapanzió és kutyanapközi előnyeit szentendrei panziónk területén. A videó hasznos információt nyújt mindazok számára, akik kipróbálnák panziós szolgáltatásunkat utazások, többnapos vagy -hetes távollét esetén, illetve azok számára, akik napközben nem tudják ellátni kutyusukat, és egy vidám, mozgással és játékkal tarkított napot kívánnak számára biztosítani.

 

Nézzen bele itt »

...

CareForDog

Az ExoStick fogtisztító textúrája és hatóanyagai tisztítják a fogat, csökkenti a fogkő és lepedékképződést és a rossz leheletet, hozzájárul a fogíny egészségéhez napi használat mellett.

 

  • a dental stick rágás közben nyál hatására oldódik, így már a szájban megkezdődik az emésztés, aminek köszönhetően a termék nem morzsálódik;
  • 4 hét után – napi fogyasztás mellett – a kutya fogai tisztulnak, a lepedék mennyisége láthatóan csökken és az ExoStick dental rendszeres fogyasztás mellett friss leheletet biztosít;
  • nem csak a kutyák szeretik, a természetes összetevőkből (gyömbér-csipkebogyó kivonat, gyömbér-menta kivonat, gyömbér-zöldalma kivonat) adódóan illata az ember számára is kellemes, így bárhol tárolható lakásban is;
  • a termék különleges formája azt a célt szolgálja, hogy rágás közben a kutya fogsorához tudjon igazodni a termék és a rágás során kifejtett függőleges erő hatására a lehető legtöbb lerakódást tudja eltüntetni;
  • a termék rugalmassága biztosítja, hogy a kutya valóban rágni tudjon és eközben ne sérüljön meg illetve ne csak megegye a fogtisztítót.
...