dog

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

A Dogmopolite legfontosabb szempontja a legmegfelelőbb gondozás és szolgáltatás biztosítása négylábú ügyfelei számára. Ezt szem előtt tartva döntő fontosságú a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb kollégák kiválasztása és alkalmazása; mert tudjuk, hogy kutyánk idegenekre való rábízása legtöbbször aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat hosszúéves szakmai múlttal rendelkező kollégák végzik, akik saját maguk szintén kutyatartók, vagy talán ennél is többek – a kutya életük középpontja, mindennapuk szenvedélye. A Dogmopolite célja, hogy ebben az odaadásban és szeretetben részesíthesse az Ön kutyáját is.

Munkatársaink

Az odaadás és szeretet ugyanakkor csak az egyik fontos szempont; a gazdik sokszor (a mi számunkra természetesen) egészen különleges igényekkel keresik fel cégünket. Legyen szó egy egyedi tartási, nevelési vagy kiképzési módszerről, elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik a részletes felmérés után a leginkább megfelelő szolgáltatást dolgozzák ki kedves ügyfeleink számára.

A munkánk szakmai tartalma mellett a rugalmasság és empátia is nagyon fontos, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig vagy hónapokig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; mindent megteszünk, hogy az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan tudjuk kezelni ügyfeleink igényeit.

Cégvezetés, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Gárdos Péter

Gárdos Péter

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyakozmetikus, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Hallgató Anna
Anna, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Anna kiskora óta imádja a kutyákat. Másfél éve van vele Lütyő nevű, kis mentett mudi keverék kutyusa. Ezelőtt rengeteget dolgozott menhelyeken, így szerzett tapasztalatot. 2019-ben elvégezte a habilitációs kutyakiképző tanfolyamot. Lütyővel rendszeresen kirándulnak, emellett Anna lovagol, és megpróbálja minden napját Lütyővel kalanddá alakítani. Szentendrei panziónk odaadó munkatársa.

Vadász Krisztina
Kriszta, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Kriszta eredetileg színházrendező; 2020-ban döntött úgy, hogy idejét a professzionális kutyázásnak szenteli, hiszen mindig is kutyák vették körül. Korábban kutyaszitter és sétáltató volt. Saját kutyájával most kezdik a kutyasulit – ezután Kriszta pedig elvégzi a kiképzésvezetői tanfolyamot. Budai panziónk megbecsült csapattagja, ahol azon dolgozik, hogy vendégeink a lehető legjobb ellátásban részesüljenek.

Pajtás Barbara Anna
Barbi, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Barbi immár mintegy 15 éve foglalkozik lovakkal, lovagol is, emellett 13 éve osztja meg életét labrador-vizsla keverék kutyusával, akit a szentendrei Árvácska menhelyről fogadott örökbe. Állattenyésztő mérnöki diplomával rendelkezik, az etológia szívügye, kiváltképpen a lovakra és kutyákra való tekintettel – ezekben a témákban szakértőnek nevezhető. Barbi szentendrei panziónk oszlopos tagja.

Kovács Alexandra
Alexandra, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Alexának világ életében volt kutyája, megszállottja, életét el sem tudja képzelni nélkülük. Már 12 éves korától rendszeresen járt kutyaiskolába, előtte otthon tanulta a kiképzést. Az agility nagy kedvelője és művelője, táborok és versenyek szervezője. Napjainkban mudijával, Baileyvel jár hasonló programokra és nemsokára belevág a kutyakiképző tanfolyamba is. Szentendrei kutyapanziónk elhivatott csapattagja.

Andrássy Krisztina
Krisztina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Krisztina imádja a lovakat, az akvarisztikát, a rágcsálókat, de leginkább a kutyákat – ez utóbbi az élete. Évekig állatorvosi asszisztensként dolgozott, napjainkban a problémás kutyákkal szeret foglalkozni. Munkakutya-bíró, állatmentő, kutyakiképző – állatokat rehabilitál és gazdikat keres. A panzió mellett fókuszban a kutyák csoport-dinamikája, valamint a kutya-gazdi kapcsolatok elemzése áll.

Kurucz Kata
Kata, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Kata már gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve. Eleinte kuvasz, majd újfundlandi, jelenleg pedig három kutya büszke tulajdonosa: egy amerikai pitbull terrier és két bichon havanese. Kata az elhagyott kutyák sorsát is aktívan egyengeti. 2016-ban elvégezte az állatorvosi asszisztens, napjainkban pedig a kutyakozmetikusi képzést szerzi meg. 2017 óta a Dogmopolite kutyapanzió csapattagja.

Hajnal Mónika
Mónika, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Mónika egy kis településen nőtt fel, ahol a kutyatartás természetes. Családja is állatokkal és mezőgazdasággal foglalkozik. Imádja a kutyákat, nyolc kutyával osztja meg otthonát. Filozófiája, hogy egy kutya mindenki számára fontos, összehozza a családot, megóvja egészségünket, testi-lelki egyensúlyunk záloga. Többéves tapasztalatát Mónika a szigetszentmiklósi kutyapanzióban kamatoztatja.

Vincze Nikoletta
Niki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Niki eleinte sétáltatóként dolgozott cégünknél, majd a budai panziónkra váltott. Imádja a kutyákat, mindene körülöttük forog, és mindig is voltak kutyái, cicái, de rágcsálói is. 21 éves korában fogadta örökbe Jaffar kutyust, majd Mágnest, akikkel rendszeresen jártak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora rendszeresen önkénteskedik állatotthonokban, hiszen szívén viseli az elesett kutyusok sorsát.

Major Edina
Edina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Edina kiskora óta állatrajongó, mindig is állatokkal szeretett volna dolgozni. A Dogmopolite kutyapanzióban betöltött munkája mellett állatorvosi tanulmányait végzi. Saját kutyusa Gina, egy 12 éves németjuhász: közösen sokat túráznak, táboroznak, versenyeznek, kirándulnak. Gina mellett egy kedves ló, Matyi a másik háziállata, illetve egy bűbájos, háromlábú cica, Lackó, igaz társai Edinának.

Kovács Viktória Dorina
Viki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Viki gyerekkora óta kutyatartó. Egy kaukázusi és egy yorshire terrier büszke tulajdonosa. Sokat kirándulnak, sportolnak együtt. Otthon egy lova is van, akivel kutyái prímán kijönnek. Nemsokára két közép ázsiai is bekerül a csapatába. Viki nagyon barátkozó a kutyákkal és minden tőle telhetőt meg tud tenni, hogy jól érezzék magukat a társaságában. Viki a szigetszentmiklósi kutyapanziónk tagja.

Halász Száva
Száva, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Száva kutyatenyésztő családba született és nőtt fel – skót juhász, német dog és West Highland White terriereket tenyésztettek és neveltek. Emiatt a kutyák mindig központi téma volt életében. Barátaival, családjával rendszeresen jár kutyás kirándulásokra. Száva a Dogmopolite budai panzió csapatát erősíti, hogy vendégeink minél jobban érezzék magukat.

Blaskó Fruzsina
Fruzsina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Fruzsi kiskora óta óriási kutyás, valamint lovas. Két mentett kutya mellett egy lova is van, akivel aktívan, rendszeresen lovagol. Fruzsi 2014-ben szerezte meg a kutyakozmetikus diplomát, majd 2017-ben az állatorvosi asszisztensi végzettséget. 2019-ben a kutyakiképzői iskolát végzi el. Fruzsi cégünk szigetszentmiklósi kutyapanziójának csapatát erősíti odaadó munkájával négylábú vendégeinkért.

Dobi Ágnes
Ági, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Ágit születése óta kutyák vették körül. Jelenleg három örökbefogadott kutya tulajdonosa. Szívén viseli az árva és gazdátlan kutyák és cicák sorsát, ezért, ahol és amikor csak tud, segít rajtuk. Többször is volt már ideiglenes befogadó. Ági a budai kutyapanzió megbecsült csapattagja – lépten-nyomon azon igyekszik, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért korán amellett döntött, hogy kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Pápai Kata
Kata, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Kata szeretete az állatok iránt már korán megkezdődött. Vidéken nőtt fel, rengeteg állatuk volt, mégis, szerelme a kutyák iránt alakult ki. Apukája állatorvos, így lehetősége volt az állatok mélyreható megismerésére. Kata tudatos állatvédő, napjainkban saját kutyusával, Jenővel folytatja ezt az életformát. Szigetszentmiklósi kutyapanziónkban élheti ki szeretetét, ami rendkívüli boldogsággal tölti el.

Sipos Veronika
Veronika kutyakozmetikus

Mindössze öt éves volt, amikor családjába megérkezett az első kutya, egy német juhász. Veronika 11 évesen lett saját kutyatulajdonos, egy újfundlandit kapott, akivel 12 éven át osztotta meg életét. Ezt követően sokat önkénteskedett, és így fogadta örökbe Mónát, a Jack Russel tacskó keveréket. 2019-ben végezte el a kutyakozmetikus iskolát, de kiemelkedő képessége miatt azonnal fel is vettük óbudai kutyakozmetika szalonunkba.

Fergencs Lívia
Lívia kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lívia 14 éves kora óta több menhelyen is dolgozott – azóta foglalkozik aktívan kutyákkal. 2018 óta a Dogmopolite kutyasétáltató csapatát erősíti. Imádja, hogy olyan dolgokkal töltheti mindennapjait, amit tényleg szeret, hiszen munkája egyben hobbija. A menhelyi munka és saját kutyája mellett megtanulta a kutyákkal való kommunikációt, így hatékonyan megbirkózik a nagyobb kihívásokkal is.

Surányi Petra
Petra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Petra már kiskora óta rajong a kutyákért. Sokszor felügyelte mások kedvenceit, majd megjelent életében a kis keverék Bodza. Vele tanulta meg a felelős kutyatartás titkait. Korán megkezdték az alapengedelmességi felkészülést a pozitív megerősítés és a klikker segítségével – ezeket a mai napig szívesen alkalmazza. Fontos számár a kutyák mentális, szellemi és fizikai fejlődése. Petra 2016 óta erősíti kutyasétáltató csapatunkat.

Csorba Bianka
Bianka, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Bianka már kisgyerekkora óta kisállatrajongó, főleg a kutyusok érdeklik. Már iskolás évei alatt elkóborolt cicákat és kutyákat vitt haza, próbált nekik gazdit találni, de sokszor inkább megtartotta őket. Mollyt, első kutyáját 8 éves korában kapta. Egész eddigi élete során kutyákkal dolgozott, más munkát el sem tud képzelni, és a továbbtanulását is ezen a pályán tudja csak elképzelni.

Skultéti Anita
Anita, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Anita kisgyerek kora óta kutyákkal él, mindig is rengeteg kutyával osztotta meg életét. Jelenleg is néggyel él, az ötödik tavaly ment el tőle. Testvérével rendszeresen fogadnak örökbe utcára kitett kutyákat, cicákat, egyik kutyája egy elgázolt kisállat. Kedvence Sziszi, a hiperaktív Yorkie. Minden idejét a kutyáknak szenteli, önkénteskedik, jótékonykodik. Szigetszentmiklósi panziónk oszlopos tagja.

Tieger Szilvia
Szilvi kutyakiképzéssel foglalkozik

Szilvi 12 és kora óta állattartó: Nanát, a keverékkutyust ekkor kapta. 2 éven át képezte. Ezután egy németjuhász kutyus érkezett, Trudi, akit 1 éven át oktatott. Szűcs Adrienntől ezt követően kapta meg Gigit, a németjuhászt, amit már csupa kiképzésre váró kutyus követett. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte meg hivatalos oktatási pályáját, ami már 11 éve volt. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett. Szilvi kiképző csapatunk tagja.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia kiskora óta óriási állatrajongó, napjainkban három Bedlington terrierrel osztja meg otthonát. Kutyakozmetikusi diplomáját a híres Szűcs Marikánál szerezte még 1995-bene – kíváló eredménnyel. Szilvia munkája szenvedélye is, így a legnevesebb hazai és külföldi versenyek rendszeres látogatója. 2018 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetikusi csapatát a Sugár üzletközpontban.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Szén Terézia
Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi, majd a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget. Több éve vakvezető kutyák kitartó támogatója. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Laluska Zsanett
Zsanett kutyakozmetikus

Zsani már gyerekkora óta tudta, hogy felnőttként állatokkal szeretne dolgozni. 2006-ban ajándékozták meg élete első kutyájával, egy Yorkieval, aki ráébresztette, hogy a kutyakozmetikusi pályát válassza. 2007-ben elvégezte a kozmetikusi tanfolyamot, amely szakmát a mai napig űz. Az évek során Zsanett a város egyik legjobb kutyakozmetikusává fejlesztette magát és tudását.

Pekker Fruzsina
Fruzsina kutyakozmetikus

Fruzsina kiskora óta kutyákkal nőtt fel, így hamar kialakult határtalan szeretete irántuk. Szüleit (Szilvi édesanyja a Dogmopolite Sugár kozmetikájában szintén kozmetikus) rendszeresen kíséri kutyakiállításokra, kutyás rendezvényekre. Kozmetikai diplomáját Molnár Andreánál szerezte. Fruzsina 2020-ban kezdte meg kutyakozmetikusi munkáját cégünknél.

Joomla SEF URLs by Artio

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink