kutya white border

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2021. szept.)

467 813
vendégéjszaka

354 202
napköziztetett kutyanap

375 500
kilométer megtett séta

62 612
kozmetikázott kutya

6721
kiképzett kutya

89 205
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

Miért érné be kedvence kevesebbel, mint a legjobbal?

Kutyusunkat hosszabb időre más személyre bízni gyakran nehéz, bizalmi kérdés.

Cégünk elsődleges célja, hogy a vendégek kutyapanziónkban a lehető legjobban érezzék magukat, majd a nálunk töltött időt követően boldogan térhessenek ismét haza gazdijukhoz.

Munkatársaink erőfeszítéseit nemcsak a kiemelkedő környezet és felszerelések, de a kutyusokkal való kivételes és professzionális bánásmód is jellemzi; ezeknek köszönhetően a panzió igazi élménnyé válik a kutyák számára. Mozgást, szabadban vagy több száz négyzetméteres központunkban fedett területen történő játékot, szocializálást és szakszerű foglalkozást és gondozást biztosítunk, teljes ellátással.

Munkatársaink erőfeszítéseit nemcsak a kiemelkedő környezet és felszerelések, de a kutyusokkal való kivételes és professzionális bánásmód is jellemzi; ezeknek köszönhetően a panzió igazi élménnyé válik a kutyák számára. Mozgást, szabadban vagy több száz négyzetméteres központunkban fedett területen történő játékot, szocializálást és szakszerű foglalkozást és gondozást biztosítunk, teljes ellátással.

Ügyfeleink kérésére akár az általuk meghatározott tápot és táplálék-kiegészítőket biztosítjuk, és figyelemmel kísérjük a kutyus egyéni igényeit és szokásait is. A gazdival történő találkozás alkalmával pontosan feljegyezzük az igényeket és elvárásokat, és azt mindig betartva tartjuk és gondozzuk vendégünket. A panzió 0-24 órában, a hét minden napján felügyelet alatt áll és igény esetén természetesen állatorvost is biztosítunk.


Így töltjük az időt a Dogmopolite kutyapanziójában
 

Fontos információ, ha kutyánk társaságba kerül (a kennelköhögéssel kapcsolatban)

nobivac

Tekintettel arra, hogy panziónkban és napközinkben a kutyák közösségbe kerülnek, és országosan évente 1-2 alkalommal járvány alakul ki, az alábbi információkat kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, és – saját belátás szerint – ennek fényében eljárni.

A kombinált oltás a kennelköhögés kialakulásáért felelős kórokozók csupán egy része ellen véd (szopornyica vírus, adenovirus, egyes oltások esetén parainfluenza vírus). Ennek kibővítéseként a Parainfluenza vírus és a Bordetella brochiseptica ellen olthatók a kedves kutyavendégek. Ez történhet injekciós úton (Pneumodog, alapoltás akár 4-6 hetes korban, 2-3 hét múlva ismétlő, majd évente emlékeztető) vagy (preferált) intranazális módon (Nobivac KC, akár 3 hetes kortól, védettség 3-4 nap alatt kialakul Bordetella ellen, évente kell ismételni). Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a védelem ellenére, a betegség jellegéből fakadóan (ritkább kórokozók is hordozhatók lehetnek), a minimális kockázat (és maximális higiénia) ellenére a kutya kutyaközösségben megbetegedhet. A betegség sokszor magától is elmúlik, akárcsak az embereknél a megfázás. Köhögéscsillapítókkal, gyulladáscsökkentőkkel, hurutoldókkal, vitaminokkal, immunerősítő szerekkel, esetenként antibiotikummal ugyanakkor a betegség lefolyása gyorsítható és a köhögési tünetek enyhíthetők.

Ismerje meg Magyarország legnagyobb fedett területű és egyben legkorszerűbb kutyapanzió, -kiképző és napközi központjait!

Tovább olvasom »

 

A Dogmopolite Kutyaközpont az alábbi funkciókkal rendelkezik:
 • 350, 450, 900 négyzetméter hűtött-fűtött, fedett beltéri, valamint kültéri terület
 • 150-200-300 négyzetméter fedett napközi és tomboló pálya játszóvárral
 • 4 panziós helyiség (összesen 250, 350, 600 négyzetméteren)
 • Tanácsadói és recepciós rész
 • Biztonságos zsiliprendszerek
 • Egész napos felügyelet összesen 5, szezonálisan ennél több kollégával
 • Korszerű légtechnika
 • Alvás kutyaágyakon vagy matracokon, kutyaházban, karámban, kennelben vagy azon kívül, szabad vagy körbezárt területeken
 • Napközis terület: mozgás, játék, tanulás fedett, nagy területeken
 • Házon belüli csoportos vagy egyéni oktatás
 • 3 kategóriás, vagy egyedi táplálékos étrend
 • Garantált játék, mozgás és foglalkozás
 • Hivatalos hatósági működési engedély
 • Hivatalos veszélyes hulladék-elszállítás környezetünk megóvásáért
 • …és még annyi minden más!

 

 

Mindemellett a már ismert Dogmopolite pluszok:
 • Központunk rendelkezik a legváltozatosabb kutyapanzióztatási opciókkal: a vendégek kérés szerint szabad területen, kutyaházban, kutyamatracokon, kérésre kennelben, vagy szabad levegőn alszanak.
 • A vendégek el- és visszaszállítása kedvezményes díjszabás mellett (Részletekért kattintson ide).
 • A kutyák felügyeletét szakavatott kiképzők és felügyelő kollégák végzik, aki emellett már a bemutatkozás során is professzionális felvilágosítást nyújtanak.
 • Mivel kiképző kollégák végzik a kutyák felügyeletét, így sokszor fény derül viselkedési zavarokra vagy hasonló problémákra, amelyre minden esetben megoldási javaslatot teszünk.
 • A kutyusok díjmentesen igénybe vehetik napközis szolgáltatásunkat (egész napot felügyelővel mozogva, tanulva, szocializálódva töltik többi kutyatársukkal).
 • Munkatársaink a kutya átvétele során megrendelőlapon és kutya-adatlapon rögzítik valamennyi információt a kutyáról és gazdájáról a pontos visszakereshetőség érdekében.
 • Szakmai felelősség-biztosítást nyújtunk 10 millió Ft összegig.
 • IACP (International Association of Canine Professionals, Florida, USA), BDGA (British Dog Groomers' Association), UKCA (UK Kennel and Cattery Association), PSA (UK Pet Services Association)-tagságok azok valamennyi szakmai követelményeivel
 • Egy hatalmas adag figyelem, szeretet, társaság és szakértelem.

További fontos információk szolgáltatásunkról »

Ellátás

Hasonlítsa össze az ellátás minőségét! Cégünknél az árban foglalt normál ellátás (Brit) is prémium minőségű. A Dogmopolite által egyaránt ajánlott prémium (Acana) és szuper-prémium (Orijen) tápok pedig a kapható egyenesen legjobb minőségű, hús- és proteintartalomban kiemelkedő, professzionális kutyatápok.

 minosegiTapok

 

Tüzelő kutyák panzióztatása

Cégünk egyaránt várja a tüzelő kutyákat! Minden bizonnyal tudják a gazdik, hogy a tüzelő kutyák számtalan kellemetlenség forrása lehetnek. A kertes házban élők gyakran attól félnek, hogy váratlan vendég érkezik kutyájukhoz. A belvárosban a higiéniának kell megfelelnie. Séta közben pedig valamennyi gazda a kan kutyákkal való találkozást próbálja elkerülni, néha sikertelenül. Számunkra a tüzelő kutyák nem okoznak problémát. Kan társaitól különválasztva, szakszerű körülmények mellett tartjuk a tüzelő kutyusokat, így a gazdi biztos lehet benne, hogy kedvencét eredeti állapotában kapja vissza. Felhívjuk (leendő) kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a tüzelő kutyák esetében a normál panzióztatási díjhoz képest 50%-os felárat számítunk fel.


Exportra való felkészítés

Cégünk nagy tapasztalattal és teljes körűen vállalja a kutyák exportra való felkészítését egy esetleges tartós külföldre történő költözés esetén. Sokan alábecsülik ennek munkaigényét, amelynek nemcsak sorrendje, de tartalma is pontosan, nemzetközi egyezmények szerint van meghatározva – sajnos, ha nem minden vizsgálat, dokumentum, igazolás helyesen, a célország követelményrendszerének megfelelően van kitöltve, elvégezve, akkor előfordulhat, hogy a célállomáson (általában repülőtér cargo terminál) a kutyát nem engedik tovább és visszafordítják a kiinduló országba.

Kutyaexport

Ezek a vizsgálatok, szigorú, de célországonként eltérő időbeli korlátok mellett (a teljesség igénye nélkül): veszettség elleni (RNATT) teszt, vértiter eredmények hatósági igazolása, ismételt oltások, IFAT, ELISA, Brucellosis, Leishmaniosis, Leptospirosis tesztek, hepatitis, parvo, para-influenza (a teljesség igénye nélkül) oltások eltérő időbeosztással, vérminta-vétel egy nemzetközileg, hatóságilag (külföldi) engedélyezett vérvizsgáló intézet segítségével, több alkalommal bolha, belső és külső élősködők elleni kezelések, okiratok kitöltése és postázása, és még sorolhatnánk.

Ha ezt a hosszadalmas procedúrát Ön is szeretné megspórolni, mi állunk rendelkezésére!

Joomla SEF URLs by Artio

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink