dog

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2018. jún.)

115 321
vendégéjszaka

121 560
napköziztetett kutyanap

105 300
kilométer megtett séta

23 570
kozmetikázott kutya

1954
kiképzett kutya

34 501
kutyanap aktív napközi

Rólunk Mondták

A Dogmopolite legfontosabb szempontja a legmegfelelőbb gondozás és szolgáltatás biztosítása négylábú ügyfelei számára. Ezt szem előtt tartva döntő fontosságú a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb kollégák kiválasztása és alkalmazása; mert tudjuk, hogy kutyánk idegenekre való rábízása legtöbbször aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat hosszúéves szakmai múlttal rendelkező kollégák végzik, akik saját maguk szintén kutyatartók, vagy talán ennél is többek – a kutya életük középpontja, mindennapuk szenvedélye. A Dogmopolite célja, hogy ebben az odaadásban és szeretetben részesíthesse az Ön kutyáját is.

Munkatársaink

Az odaadás és szeretet ugyanakkor csak az egyik fontos szempont; a gazdik sokszor (a mi számunkra természetesen) egészen különleges igényekkel keresik fel cégünket. Legyen szó egy egyedi tartási, nevelési vagy kiképzési módszerről, elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik a részletes felmérés után a leginkább megfelelő szolgáltatást dolgozzák ki kedves ügyfeleink számára.

A munkánk szakmai tartalma mellett a rugalmasság és empátia is nagyon fontos, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig vagy hónapokig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; mindent megteszünk, hogy az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan tudjuk kezelni ügyfeleink igényeit.

Cégvezetés, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Gárdos Péter

Péter Gárdos

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyakozmetikus, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Orbán Dorka
Dorka, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Dorka 10 éves kora óta lelkes kutyatartó. Előbb az Ebrendész, majd a habilitációs kutyakiképző diplomát szerezte meg. Szakmai programok rendszeres látogatója. Személyi segítő és terápiás kutyaszakértő volt a Dogmopolite-hoz való csatlakozása előtt. Korábban közel 5 évig a Rex Kutyaotthon munkatársa volt: itt felelős állattartási, rehabilitációs szakértő volt. Táborok szervezője.

Dobos Éva
Évi kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Évi 2014-ben csatlakozott a Dogmopolite-hoz, kutyafelügyelettel és –sétáltatással foglalkozik. Nagyon szereti a kutyákat, Évi nemsokára a kutyakiképzést is elkezdi. 13 éven keresztül volt egy német juhász (Jerry Lee) társa. Jerry Lee mellett számtalan macskát is felnevelt, akiket az utcáról mentett meg a biztos haláltól. Évi leginkább a nagytestű kutyákat szereti.

Pelle Balázs
Balázs kutyakiképző

Balázs korai gyerekkora óta kutyákkal volt körbevéve, apja kutyakiképző és kutyás járőr. Szakszerűen 2010 óta kutyázik; ez idő óta egy keverék foxi tulajdonosa. Szakszerű tenyésztő, terápiás kutyák, mentőkutyák és sportkutyák képzője, tenyésztője. Állatviselkedés és -egészség szakértő. Napjainkban három kutyával él. 2010 óta kutyás tereléssel agility-vel és kutyás frizbivel foglalkozik, mindezt magas színvonalon. Városi kiképző.

Ribai Réka
Réka aktív kutyanapközis munkatárs

Réka már kisgyerek kora óta kutyatartó. Ezen idő óta IPO-versenyeken rendszeresen vesz részt legtöbbször német juhász kutyájával. Réka mindemellett elismert francia bulldog tenyésztő. Napjainkban négy kutya (egy belga juhász, egy francia Bulldog és két német juhász) tulajdonosa. Réka továbbképzések, szemináriumok rendszeres résztvevője.

Szokol Lilla
Lilla kutyakiképzők

Lilla korai gyermekkora óta imádja az állatokat. Életében mindig jelen voltak kutyák, vendégek és mentettek és örökbefogadottak is. Első négylábújával lépett bele a kutyás világba (kutyakiképzés, iskolák, edzések és agility). Napjainkban fiatal border colliejával űzi aktívan a kutyás sportot, flyball, frisbee és agility-ben is versenyez.

Kovács Réka
Réka kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Réka fél évtizede már a szakma lelkes tanulója, kutyájával 2010 óta jár a kutyaiskolába, ahol már 2011-ben bekerült nagy sikereinek köszönhetően a bemutatócsoportba. Ugyanebben az évben Réka letette az Állatvédőr vizsgát, és kisegít a Westie Rescue Hungary-ben. Kedvenc szerzői Kyra Sundance, Jan Fennel és Cesar Millan.

 
Batyanek Réka
Réka kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Réka eredetileg vidékről érkezett, már kisgyermek kora óta kutyákkal volt körbevéve – saját és barátai kutyáit rendszeresen sétáltatta. 2016 szeptemberétől megkezdte állatorvosi asszisztens kiképzését, 2017-ben pedig a terápiás kutyakiképző tanfolyammal folytatja. Réka 2016-ban csatlakozott hozzánk; hozzáértő és lelkes kollégaként Réka a kutyasétáltató csapatunkat erősíti.

Surányi Petra
Petra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Petra már kiskora óta rajong a kutyákért. Sokszor felügyelte mások kedvenceit, majd megjelent életében a kis keverék Bodza. Vele tanulta meg a felelős kutyatartás titkait. Korán megkezdték az alapengedelmességi felkészülést a pozitív megerősítés és a klikker segítségével – ezeket a mai napig szívesen alkalmazza. Fontos számár a kutyák mentális, szellemi és fizikai fejlődése. Petra 2016 óta erősíti kutyasétáltató csapatunkat.

 
Lizicska Dóra
Dóra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Dóra kiskora óta állatbarát, kedvence a kutyák. Menhelyeken dolgozott – 2015 januárjában fogadta örökbe első kikskutyáját. Közösen végigjárták a vezethetőségi tanfolyamot, majd számos kurzuson trükköket sajátítottak el. Napjainkban ideiglenesen befogadó gazdaként rehabilitál egy bántalmazott kutyát, akit nemsokára örökbe is fogad.

csalaheni
Hetti kutyakozmetikus

Hetti 2015 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetika pesti szalonjának csapatát. Az állatok iránti türelme és szeretete egészen különleges, munkája egyben hivatása is. Az elmúlt 15 évben folyamatosan kutyakozmetikusként dolgozott és nyitottsága, szakmai fejlődése azóta is töretlen, szemináriumok rendszeres résztvevője. A szakmát Szűcs Marikától tanulta, napjainkban Hetti az egyik legjobb.

Garda Zsófia
Zsófi kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Zsófi vidéken született és élt is sokáig. Kiskora óta kutyákat tart, egy magyar vizsla volt az első, akit 2014-ben kellett elengednie. Ezután érkezett családjába Bosco, a fekete törpeuszkár, akit 2016-ban Dexter, a francia bulldog követte. Bosco és Dexter nagyon jó barátok lettek. Zsófi rendszeresen önkénteskedik a Noé Állatotthonban. Szeret korán kelni és minél többet sétáltatni a kis kedvenceket.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Magyarvári Boglárka
Bogi kutyakozmetikus

Boglárka 2016 óta erősíti a Dogmopolite pesti kutyakozmetika csapatát. Már 4 éve kozmetikával foglalkozik, Hetti kollégánk mellett fantasztikus eredményekkel büszkélkedhet. Kozmetikus munkaköre mellett a kutyasuttogás is érdekli, ugyanis a kutyák lelki állapota is fontos az esztétikumon túl. Készségeit szemináriumok, továbbképzések és tanfolyamok segítségével fejleszti még magasabb szintekre.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

Kovács Mónika
Mónika kutyakozmetikus

Mónika már gyermekkora óta imádja az állatok, hiszen már 6 éves korától fogva mindig is volt kutyája. Első kutyáját, amely kozmetikázásra szorult, 10 évesen kapta, egy Angol Cocker spániel személyében. Ekkor döntötte el, hogy mindenképpen kutyakozmetikus lesz, 2008-ban ezt az álmát meg is valósította. Azóta csak fejleszti magát, mára már profi. Négy kutya (egy Yorkie és három Saluki) büszke gazdája.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia kiskora óta óriási állatrajongó, napjainkban három Bedlington terrierrel osztja meg otthonát. Kutyakozmetikusi diplomáját a híres Szűcs Marikánál szerezte még 1995-bene – kíváló eredménnyel. Szilvia munkája szenvedélye is, így a legnevesebb hazai és külföldi versenyek rendszeres látogatója. 2018 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetikusi csapatát a Sugár üzletközpontban.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért már nagyon korán amellett döntött, hogy egy napon kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Joomla SEF URLs by Artio

aga-logo-color-168

AGA »

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink